Familjemottagningen är din pålitliga partner när det gäller professionellt samtalsstöd och neuropsykiatriska utredningar. Vi strävar efter att stötta barn, unga, vuxna, par och familjer i Stockholmsområdet samt i Falun och Östersund. Med våra mottagningar i Danderyd, på Östermalm, i Nacka samt i Falun och Östersund, är vi tillgängliga för att ge dig den hjälp du behöver.

Vårt Omfattande Utbud av Tjänster

Vi på Familjemottagningen erbjuder en bredd av tjänster för att möta dina behov:

  • Samtalsstöd för Individer: Vi skapar en trygg och stödjande miljö där du kan uttrycka dina känslor och utmaningar med professionella rådgivare.
  • Familjerådgivning: Vi stödjer familjer genom att underlätta kommunikation och hantera konflikter, främjande av hälsosamma relationer.
  • Parterapi: För par som möter utmaningar i sin relation, erbjuder vi strukturerad terapi för att förbättra samförstånd och kommunikation.
  • Barn- och Ungdomsbehandling: Våra erfarna terapeuter är specialiserade på att stötta barn och ungdomar genom olika livsfaser och svårigheter.

Tillgängliga Mottagningar

Vi har flera bekväma mottagningar där du kan få vårt stöd utan onödig väntetid:

  • Stockholmsområdet: Besök våra mottagningar i Danderyd, på Östermalm eller i Nacka för personligt stöd och rådgivning.
  • Falun och Östersund: Våra mottagningar i Falun och Östersund är till för att stötta dig oavsett var du befinner dig i livet.

Neuropsykiatriska Utredningar Utan Väntetid

För de som behöver en neuropsykiatrisk utredning strävar vi efter att erbjuda snabb och effektiv service. Vi förstår vikten av att få en korrekt diagnos och stöttning i rätt tid.

Välkommen till Familjemottagningen – din pålitliga partner för professionellt samtalsstöd och neuropsykiatriska utredningar. Kontakta oss idag för att boka din tid och ta det första steget mot en ljusare framtid.Besök Familjemottagningen för att läsa mer om våra tjänster och hur vi kan stödja dig och din familj.